Acheter maison ou chalet Tres Cales Sant Jordi Calafat et Ametlla de Mar @turismeametllademar ou Acheter un terrain à bâtir sur la Costa Dorada Catalogne en Espagne. de @reusenc2 , moltes gràcies!

La Cala de Santes Creus és una de les 7 cales amb distintiu verd (platges verges) que hi ha a la costa de l'Ametlla de Mar. al seu interior podem observar la zona protegida de les llacunes litorals, un lloc de gran interès natural i reserva de la biosfera que no us podeu perdre quan ens visiteu. La Cala de Santes Creus es una de las 7 calas con distintivo verde (playas vírgenes) que hay en la costa de L'Ametlla de Mar. en su interior podemos observar la zona protegida de las lagunas litorales, un lugar de gran interés natural y reserva de la biosfera que no podéis perderos cuando nos visitéis. Santes Creus Beach is one of the 7 coves with distinctive green (virgin beaches) that are on the coast of L'Ametlla de Mar. Inside we can see the protected area of the coastal lagoons, a place of great natural interest and biosphere reserve that you cannot miss when you visit us.

La Cala de Santes Creus és una de les 7 cales amb distintiu verd (platges verges) que hi ha a la costa de l’Ametlla de Mar. al seu interior podem observar la zona protegida de les llacunes litorals, un lloc de gran interès natural i reserva de la biosfera que no us podeu perdre quan ens visiteu.

La Cala de Santes Creus es una de las 7 calas con distintivo verde (playas vírgenes) que hay en la costa de L’Ametlla de Mar. en su interior podemos observar la zona protegida de las lagunas litorales, un lugar de gran interés natural y reserva de la biosfera que no podéis perderos cuando nos visitéis.

Santes Creus Beach is one of the 7 coves with distinctive green (virgin beaches) that are on the coast of L’Ametlla de Mar. Inside we can see the protected area of the coastal lagoons, a place of great natural interest and biosphere reserve that you cannot miss when you visit us.

La Cala de Santes Creus és una de les 7 cales amb distintiu verd (platges verges) que hi ha a la costa de l'Ametlla de Mar. al seu interior podem observar la zona protegida de les llacunes litorals, un lloc de gran interès natural i reserva de la biosfera que no us podeu perdre quan ens visiteu.  La Cala de Santes Creus es una de las 7 calas con distintivo verde (playas vírgenes) que hay en la costa de L'Ametlla de Mar. en su interior podemos observar la zona protegida de las lagunas litorales, un lugar de gran interés natural y reserva de la biosfera que no podéis perderos cuando nos visitéis.  Santes Creus Beach is one of the 7 coves with distinctive green (virgin beaches) that are on the coast of L'Ametlla de Mar. Inside we can see the protected area of the coastal lagoons, a place of great natural interest and biosphere reserve that you cannot miss when you visit us.