La platja naturista del Torn és un entorn idíl·lic envoltat de natura i on gaudir de postes de sol màgiques durant tot l’any.

La platja naturista del Torn és un entorn idíl·lic envoltat de natura i on gaudir de postes de sol màgiques durant tot l'any.

La platja naturista del Torn és un entorn idíl·lic envoltat de natura i on gaudir de postes de sol màgiques durant tot l’any.

https://costadoradaimmobilier.com/

COSTA DORADA IMMOBILIER. La platja naturista del Torn és un entorn idíl·lic envoltat de natura i on gaudir de postes de sol màgiques durant tot l’any. La seva sorra fina al llarg de 2 quilòmetres ofereix el lloc ideal als banyistes naturistes per a relaxar-se sota el sol mediterrani.

🌊 La playa naturista del Torn es un entorno idílico rodeado de naturaleza donde disfrutar de puestas de sol mágicas durante todo el año. Su arena fina al largo de 2 kilómetros ofrece el lugar ideal para los bañistas naturistas para relajarse al sol mediterráneo.

🌊 The naturist beach of El Torn is an idyllic setting surrounded by nature. Enjoy magical sunsets all year round. Its fine sand along 2 kilometres is a great place for nudists to enjoy the Mediterranean sun.

🌊 La plage naturiste d’El Torn de 2km de sable fin, toute entourée de nature, est l’endroit idéal et idyllique pour se détendre sous le soleil méditerranéen. Les baigneurs naturistes pourront y admirer de magnifiques couchers de soleil tout au long de l’année.

📸 @juanjogomezjarque

@turisme_hospitalet #PlatjadelTorn #CostaDaurada #Costadauradatur #CatalunyaExperience #inLOVEwithCatalonia #Catalonia #Catalunya #naturisme #naturista #playa #platja #beach