Avui és el Dia Mundial dels Fars, de vital importància per a la senyalització marítima i guia dels mariners durant nits i tempestes.

https://www.instagram.com/p/Cg8x34xAI1D/?utm_source=ig_web_copy_link

Avui és el Dia Mundial dels Fars, de vital importància per a la senyalització marítima i guia dels mariners durant nits i tempestes.

https://costadoradaimmobilier.com/

COSTA DORADA IMMOBILIER. Avui és el Dia Mundial dels Fars, de vital importància per a la senyalització marítima i guia dels mariners durant nits i tempestes.

🚶‍♀️Descobriu els de la Costa Daurada, situats en paisatges espectaculars: el far de Torredembarra, el Far de la Banya de Tarragona, el de Salou i el de Cambrils.

😍 Hoy es el Día Mundial de los Faros, de vital importancia para la señalización marítima y guía de los marineros durante noches y temporales.

🚶‍♀️Descubrid los de la Costa Daurada, entre paisajes espectaculares como el Faro de Torredembarra, Faro de la Banya de Tarragona y los de Salou y Cambrils.

😍 Today is the World Lighthouse Day, of great importance for maritime signalling and sailor’s guide during nights and storms.

🚶‍♀️ Discover Costa Daurada’s ones, located in spectacular settings as Far de la Banya, Far del Fangar or the seafaring villages ones.

😍 Aujourd’hui, c’est la Journée mondiale des Phares. De grande importance pour la signalisation maritime, les phares servent de guide aux marins pendant la nuit et au cours des tempêtes.

🚶‍♀️Découvrez ceux de la Costa Daurada, situés dans des endroits spectaculaires comme les phares de Torredembarra, de la Banya de Tarragona, de Salou ou de Cambrils.

📸 @livetgn, @montseferre, @aliciaenjoymytravel, @robesth

#DiaMundialdelsFars #WorldLighthouseDay #Cambrils #Torredembarra #Salou #Tarragona #CostaDaurada #Costadauradatur #CatalunyaExperience #inLOVEwithCatalonia #Catalonia #Catalunya