Coneixeu Grand Tour? És una ruta per viure i assaborir Catalunya

Coneixeu Grand Tour? És una ruta per viure i assaborir Catalunya

Coneixeu Grand Tour? És una ruta per viure i assaborir Catalunya

https://costadoradaimmobilier.com/

COSTA DORADA IMMOBILIER. Coneixeu Grand Tour? És una ruta per viure i assaborir Catalunya. A la Costa Daurada ens proposa recórrer el patrimoni romà acaronat per la càlida llum que té Tarraco, amb la pedrera del Mèdol, l’amfiteatre, el pretori o el Pont del Diable. Podeu continuar la ruta a Reus, una ciutat amb geni i un extraordinari llegat modernista. 

📍 ¿Conocéis Grand Tour? Es una ruta para vivir y saborear Catalunya. En la Costa Daurada nos propone recorrer el patrimonio romano acariciado por la cálida luz que tiene Tárraco, con la pedrera del Mèdol, el anfiteatro, el pretorio o el Pont del Diable. Podéis continuar la ruta en Reus, una ciudad con genio y un extraordinario legado modernista.

📍 Do you know the Grand Tour? It’s a route to live and taste Catalonia. In Costa Daurada, you’ll get to discover the Roman heritage under the warm sunlight of Tarraco: the Mèdol’s quarry, the amphiteater, the Praetorium or the Pont del Diable. And you can continue the route in Reus, a “Genius town” with an extraordinary Modernist legacy.

📍 Avez-vous entendu parler du Grand Tour? C’est un itinéraire vous permettant de découvrir et de jouir de la Catalogne. Sur la Costa Daurada, nous vous proposons de visiter, sous la magnifique lumière méditerranéenne, le patrimoine romain de Tarragone comme la carrière du Mèdol, l’amphithéâtre, la tour du Prétoire ou Pont del Diable. Puis, de continuer vers Reus. Ville abritant un extraordinaire héritage moderniste (Art nouveau).

📸 Alberich Fotògrafs, @jcleonercilla – PTDT

@catalunyaexperience #GrandTourCatalunya #CostaDaurada #Costadauradatur #CatalunyaExperience #inLOVEwithCatalonia #Catalonia #Catalunya