Els Muntanyans són una àrea natural protegida de la platja de Torredembarra

Els Muntanyans són una àrea natural protegida de la platja de Torredembarra

Els Muntanyans són una àrea natural protegida de la platja de Torredembarra

https://costadoradaimmobilier.com/

COSTA DORADA IMMOBILIER. Els Muntanyans són una àrea natural protegida de la platja de Torredembarra. S’hi conserven ecosistemes de dunes i maresmes de gran valor ambiental. Des dels ponts de fusta i passeres gaudiu de l’entorn i observeu les espècies que hi viuen.

🦆 Els Muntanyans son una área natural protegida de la playa de Torredembarra. Aquí se conservan ecosistemas de dunas y marismas de gran valor ambiental. Desde los puentes de madera y pasarelas, disfrutad del entorno donde habitan una gran multitud de especies.

🦆 Els Muntanyans are a protected natural area in Torredembarra beach. There are dunes and marshes of great environment value. Enjoy the surroundings while strolling along the wooden bridges and pay attention to the many species living here.

🦆 Els Muntanyans, espace naturel protégé de la plage de Torredembarra, sont des écosystèmes de dunes et de marais de grande valeur environnementale. Profitez de l’endroit, observez les espèces qui y ont leur habitat depuis les ponts en bois et les passerelles.

📸 @campingclara, @rogerovirarius, @xtapia65, @rosafrutos6

@torredembarraturisme #ElsMuntanyans #Torredembarra #CostaDaurada #CostaDauradaComSempre #CostaDauradatur #CatalunyaExperience #inLOVEwithCatalonia #beach #holidays #Catalonia #Catalunya