Siurana és un poble de conte

Siurana és un poble de conte

Siurana és un poble de conte

https://costadoradaimmobilier.com/

COSTA DORADA IMMOBILIER. Siurana és un poble de conte. Els caps de setmana el podeu recórrer amb la visita dinamitzada pel conjunt històric i el castell “Llegendes de princeses i guerrers” Veniu a descobrir-lo?

😍 Siurana es un pueblo de cuento. Los fines de semana lo podéis recorrer con la visita dinamizada por el conjunto histórico y el castillo “Leyendas de princesas y guerreros”. ¿Venís a descubrirlo?

😍 Siurana is a fairy tale village. If you visit it during weekends, discover it through a dramatized tour along the old cobblestone streets and castles. Legends of princesses and warriors are waiting for you!

😍 Siurana est un petit village de conte de fée. Une visite guidée théâtralisée ‟Llegendes de princeses i guerrers” (Légendes de princesses et de guerriers) vous fera découvrir ses ruelles pavées, son église romane ainsi que les vestiges de sa forteresse arabe. À ne pas manquer !

📸 @turismesiurana, soriano86, @martireil

@turismepriorat_oficial #Siurana #muntanyesCD #PoblesambEncant #PueblosconEncanto #CharmingVillages #VillesdeCharme #ProgramesACT #CostaDaurada #CostaDauradaComSempre #CostaDauradatur #CatalunyaExperience #inLOVEwithCatalonia #Catalunya