És una extraordinària talaia per veure Reus a vista d’ocell

 És una extraordinària talaia per veure Reus a vista d’ocell

 És una extraordinària talaia per veure Reus a vista d’ocell

https://costadoradaimmobilier.com/
COSTA DORADA IMMOBILIER. És una extraordinària talaia per veure Reus a vista d’ocell. La torre hexagonal del campanar de l’església Prioral de Reus té seixanta-dos metres d’alçada i les escales del campanar van inspirar a Antoni Gaudí en la construcció de les escales de la Sagrada Família.

⛪ Es una extraordinaria talaya para ver Reus con vista de pájaro. La torre hexagonal del campanario de la iglesia Prioral de Reus tiene sesenta y dos metros de altura y las escalas del campanario inspiraron a Antoni Gaudí en la construcción de las escalas de la Sagrada Familia.
 
⛪ An extraordinary watchtower to observe Reus from a bird’s eye view; the hexagonal bell tower of Reus’ Prioral church is 62 metres height and its staircase inspired Antoni Gaudí to build those in Sagrada Família.

⛪ Le clocher hexagonal de l’église San Pere de Reus de 62 mètres de hauteur est un excellent belvédère pour bénéficier d’une vue plongeante sur  la ville. Ses escaliers ont inspiré Gaudí  pour la construction de ceux de la Sagrada Familia.

📸 @joancapdevilavallve

@reuspromocio #EsglésiaPrioraldeSantPere #Reus #reusunaciutatambgeni #ciutatsambcaracter #CostaDaurada #Costadauradatur #CatalunyaExperience #inLOVEwithCatalonia #Catalonia #Catalunya #Gaudí